
Not for distribution in the United States 

This release is not an offer for sale of the securities in the United States. The Rights Units 
and nil-paid rights may not be offered or sold in the United States absent registration or an 
exemption from registration under the U.S. Securities Act. Neither the Manager nor any 
seller of securities intends to register any portion of any offering in the United States or to 
conduct a public offering of securities in the United States. 
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(Constituted in the Republic of Singapore 
pursuant to a trust deed dated 6 February 2004 (as amended)) 

 
ANNOUNCEMENT 

 

 
CAPITACOMMERCIAL TRUST RIGHTS ISSUE 

INDICATIVE RIGHTS ISSUE RESULTS 
 
 

The Manager wishes to announce that the Rights Issue has been over-subscribed based on 
initial tallies at the close of the Rights Issue on 24 June 2009. Acceptances and excess 
applications have been received for more than the total number of Rights Units offered pursuant 
to the Rights Issue.  

These results are indicative only and are subject to validation of acceptances and excess 
applications received by The Central Depository (Pte) Limited and CCT’s unit registrar. Final 
details of the Rights Issue subscriptions will be announced via SGXNET as soon as practicable. 
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Definitions: 

CCT CapitaCommercial Trust 

CDP The Central Depository (Pte) Limited 

Manager CapitaCommercial Trust Management Limited, as manager of CCT 

MAS Monetary Authority of Singapore 

Offer Information 
Statement 

The offer information statement dated 29 May 2009 lodged with the 
MAS in connection with the Rights Issue 

Rights Issue The issue of new Units on a fully underwritten and renounceable basis 
to eligible Unitholders (as described in the Offer Information Statement) 
on the basis of 1 Rights Unit for every 1 existing Unit held as at 5 June 
2009 at 5.00 p.m. at S$0.59 per Rights Unit 

Rights Units The new Units to be issued by the Manager pursuant to the Rights 
Issue 

SGX-ST Singapore Exchange Securities Trading Limited 

Unit A unit representing an undivided interest in CCT 

Unitholder The registered holder for the time being of a Unit, including person so 
registered as joint holders, except where the registered holder is CDP, 
the term “Unitholder” shall, in relation to Units registered in the name of 
CDP, mean, where the context requires, the Depositor whose securities 
account with CDP is credited with Units. The term “Depositor” shall 
have the meaning ascribed to it in Section 130A of the Companies Act, 
Chapter 50 of Singapore 

U.S. United States 

U.S. Securities Act U.S. Securities Act of 1933, as amended 

 

 
By Order of the Board 
CapitaCommercial Trust Management Limited 
(Company registration no. 200309059W) 
(as manager of CapitaCommercial Trust) 

 

Michelle Koh 
Company Secretary 
Singapore 
25 June 2009 
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Important Notice 

This announcement is for information only and does not constitute an invitation or offer to acquire, purchase or subscribe 
for Units. 

The Offer Information Statement may be accessed online at the website of the MAS at 
http://masnet.mas.gov.sg/opera/sdrprosp.nsf. The MAS assumes no responsibility for the contents of the Offer 
Information Statement. The availability of the Offer Information Statement on the MAS website does not imply that the 
Securities and Futures Act, Chapter 289 of Singapore, or any other legal or regulatory requirements, have been complied 
with. The MAS has not, in any way, considered the investment merits of CCT. This announcement is qualified in its entirety 
by, and should be read in conjunction with the full text of the Offer Information Statement. 

The value of the Units and the income from them may fall as well as rise. Units are not obligations of, deposits in, or 
guaranteed by, the Manager or any of its affiliates. An investment in Units is subject to investment risks, including the 
possible loss of the principal amount invested. Investors have no right to request the Manager to redeem their Units while 
the Units are listed. It is intended that Unitholders may only deal in their Units through trading on the SGX-ST. Listing of 
the Units on the SGX-ST does not guarantee a liquid market for the Units. 

The past performance of CCT is not necessarily indicative of the future performance of CCT. 

 


